Opšti uslovi

OPŠTI USLOVI KUPOVINE / USLOVI KORIŠĆENJA

Posetom ili kupovinom na Internet prodavnici dimovodnecevi.com/sr prihvatate sledeće Uslove korišćenja. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate i upoznate se sa pravilima koja primenjujemo. dimovodnecevi.com/sr zadržava pravo da bez prethodnog obaveštenja izmeni i dopuni ove Uslove korišćenja.

Komunikacija elektronskim putem
Kada posetite dimovodnecevi.com/sr ili nam pošaljete email, komunicirate sa nama elektronskim putem. Prihvatanjem uslova korišćenja saglasni ste da komunicirate sa nama elektronski. Naša komunikacija prema Vama će biti putem email-a ili obaveštenja koja ćemo objavljivati na ovom sajtu.

Izjava o zaštiti privatnosti
U ime Internet prodavnice dimovodnecevi.com/sr obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne podatke o kupcima i podatke potrebne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i sa ciljem pružanja kvalitetne usluge. Kupcima omogućavamo izbor uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su potrebni za obavljanje posla. Svi zaposleni Internet prodavnice dimovodnecevi.com/sr (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Intelektualna svojina
Sadržaj prikazan na ovom sajtu, kao što su stranice, dizajnerski elementi (dugmići, ikonice i sl.), tekstovi, fotografije, logotipi, audio zapisi i softver su vlasništvo dimovodnecevi.com/sr ili njegovih dobavljača i ne mogu se koristiti bez naše prethodne saglasnosti. Ukoliko smatrate da je neki sadržaj na dimovodnecevi.com/sr Vaš i da je zloupotrebljen, molimo Vas da nas kontaktirate radi utvrđivanja intelektualne svojine. Sve informacije dostupne na internet stranama su informativnog karaktera, ne smeju se koristiti u komercijalne svrhe niti distribuirati trećim licima.

Vaš nalog
Ako koristite dimovodnecevi.com/sr, odgovorni ste za održavanje i poverljivost svog naloga i lozinki dobijenih prilikom registracije na sajtu. Korišćenjem dimovodnecevi.com/sr, odgovorni ste za sve aktivnosti koje se dešavaju na Vašem nalogu i sa Vašom lozinkom. Maloletnici mogu koristiti naš sajt uz nadzor roditelja ili staratelja. dimovodnecevi.com/sr zadržava pravo da odbije pružanje usluga, ukine nalog ili otkaže narudžbenicu ukoliko utvrdi da su prekršeni Uslovi korišćenja. Vaše podatke koje ste naveli prilikom registracije, dimovodnecevi.com/sr će koristiti radi kupoprodaje proizvoda i uspostavljanja poslovnog kontakta, te ih neće koristiti u druge svrhe niti ih dostaviti trećim licima.

Komentari, komunikacija i ostali sadržaj koji ostavljaju posetioci
Posetioci mogu komentarisati proizvode i slati email poruke na dimovodnecevi.com/sr, koji ima pravo da ne objavi komentare koji su zlonamerni, sadrže nepristojne izjave, šire mržnju ili na bilo koji način ugrožavaju prava drugih. Takvi komentari će biti uklonjeni bez prethodnog obaveštenja. Lažno predstavljanje i registracija sa tuđom email adresom nisu dozvoljeni na dimovodnecevi.com/sr. Protiv takvih aktivnosti dimovodnecevi.com/sr može pokrenuti odgovarajući zakonski postupak.

Opisi proizvoda
dimovodnecevi.com/sr nastoji da sve proizvode opiše što je tačnije moguće. Međutim, dimovodnecevi.com/sr ne garantuje da su svi navedeni podaci o proizvodima 100% tačni, kompletni, pouzdani i bez grešaka. Ako proizvod koji ste kupili odstupa od podataka navedenih na sajtu, možete ga vratiti u nekorišćenom stanju sa kompletnom dokumentacijom koju ste dobili, a mi ćemo vam vratiti novac.

Radno vreme
Online prodavnica dimovodnecevi.com/sr radi non-stop, 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji. U slučaju tehničkih problema ili tokom redovnog održavanja, sajt može biti kratko vreme nedostupan.

Promena (ažuriranje) podataka na sajtu
dimovodnecevi.com/sr zadržava pravo da u bilo kojem trenutku, bez prethodne najave, promeni podatke prikazane na bilo kojoj stranici sajta. Posetioci dimovodnecevi.com/sr nemaju pravo da jednostrano menjaju uslove korišćenja, a svaka eventualna izmena je nevažeća osim ako se obe strane saglase pisanim putem.

Ostalo
Delimična ili potpuna neprimenjivost ili nezakonitost određene odredbe ovih Uslova korišćenja neće uticati na punovažnost ostalih odredbi koje ostaju na snazi u celini. Neprimenjiva ili nezakonita odredba će biti zamenjena odgovarajućom odredbom. Saglasni ste da svoja prava i obaveze proistekle iz ovih Uslova korišćenja ne možete preneti na treća lica bez izričitog pismenog odobrenja dimovodnecevi.com/sr.

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.